Barcelona spelar!

Hej!
Nu har jag kommit hem från piteå och ätit.
Borde kanske egentligen plugga SO, men sitter framför datorn istället. Snart ska jag gå och sen Barcelona spela fotboll på TV, så då lär det väl inte bli att plugga då heller.:)
Idag var de första advent, märkte inte av de så mycket eftersom jag var i en simhall och kunde inte varken tända något ljus eller gå på skyltsöndag. Får försöka fira de på bästa sätt hemma nu, men massa knäck och sånt :D
 Fotbollslaget sålde iaf kransar, knäck, bullar, fågelholkar och sånt. Vad jag har hört gick de ganska bra med de :D
Vi ska ju till gothia i sommar så de är de vi sparar till :)

hoppas ni får en fortsatt trevlig advent.
puzzpuzz

HALLÅ!!!

Hej allihopa!
Nu var de en evighet sen jag bloggade. Jag har egentligen ingen bra anledning till varför jag inte gjort de, men jag skyller på att de varit mycke läxa och träningar.
Idag har jag haft fotboll på skolan, roligt som vanligt men de gick inte så bra för mig..
Sedan for jag hem, åt lite kakor och knäck och pluggade till sO-provet. Det känns så kul att det snart är jul, men julstämmningen har inte hunnit komma än, ingen snö, inga julpynt uppsatta, inga jullåtar. Måste börja göra lite åt saken.
Efter pluggandet for jag tillbaka upp till Norrböle, men nu till Eddahallen där jag skulle simma. Simningen gick faktiskt helt okej=) har tävling imorgon i PITEÅ!! Så jag ska sova där tills söndag.
Nu sitter jag framför tv:n och det känns som om jag ska somna när som helst trots att klockan bara är nio! De kommer väl sluta med att jag vaknar på soffan imorgon..

Ha de bra!
pusspuss

RSS 2.0