sönddags filmen på Tv 4

Sitter i soffan ser söndagsfilmen med mamma:) Pappa och Emma sover redan,  idag hade i vi släkten här det var jattetrevligt:) Filmen jag ser är







Puss och godnatt/ Lundi

SJUK!

Idag skulle jag egentligen på leos, men när jag kom hem igår kväll så kände jag mej allt annat än pigg..
hade ingen röst igår efter matchen och när jag kom hem blev de inte bättre..
Efter middagen gick jag upp och lade mej i sängen för att få värme och där somnade jag när klockan passerat halv åtta! :$
När den var elva vaknade jag igen och hade då feber :(
Sedan såg jag barcelona matchen och kunde inte somna om,,

fotbollen i fredags och igår, gick väl sådär..
har inte så mke mer att skriva..
ska kanske se film nu..
hare bra
puss/St


bild sen jag var med Linnea och Frida för någon månad sen typ X)


Hjärt av guld

Hon kör fast hon har ont, förskyld  och halv  skadad.  Alltid  har hon gett gärnet i helgen var hon " bara" förskyld. Jag är så stolt över henne! Hon är en sån person som aldrig ger sig!  Jag vet  att hon aldrig  kör halvhjärtat,utan om hon ska göra något så kör jon för guld!! Jag är så stolt över att hon är min vän<3  Älskar verkligen dig gumman (L)



Puss/ Lundi

För sent för mig!

Han aldrig skriva i går, jag kom hem vid ett och då skulle jag se curling finalen men jag sov nästan hela matchen. Men de vann i alla fall! Min går kväll var jättebra, vi skrattade och skrattade:D  Tack så jättemycke tjejer<3 Bilder kommer i morgon! I dag hade jag tänkt se zon tjejerna i tältet, men så blev det inte untan vi for upp till solbacken. Sen så blev det hockeyn hade tänkt se men  jag fick jobba så det var nice :D Nu blir det film med mamma sen sängen!





Cypern hösten 2010


puss/ Lundi

Träning

Ska fara på träning nu i bollhallen så det blir nice :D senare blir det Hockey men Sofia och Moa<3<3  Så jag kommer att ha en jättetrevlig helg och det kan behövas efter  två jobbiga dagar! Bilder från min kväll hoppas jag kommer  senare i kväll!


Puss/ Lundi




Fredag den 26/2

Äntilgen fredag!!! Nu ska jag snart packa allt göra mig klar med detaljerna, sen blir det cykel till skolan. Min natt har varit jättejobbig, jobbiage än vanligt. Jag kunde verkligen inte sova och sen så lommer tankarna när jag har sommnat.... I dag på idrotten är det skidor så jag hoppas det sak gå bra, har oxå prov i matte......  Ajaj ni får ha det så bra!



Puss/ Lundi








Måste bara säga att jag älskar att vara barnvakt!


Och som ni ser så blir man umtyckt av de små när man leker;D

skärpning nu!

Nu får ni ta och skärpa er, igår hade vi nytt rekord i statistiken men på senaste tiden har det bara blivit mindre och mindre kommentarer! SKÄRPNING!

Det är mycket roligare om ni läser OCH kommenterar :)

annars har min dag varit helt okej, idag på träningen så vare Alexsandra Nilsson i Sunnanå som hade den ^^ de var faktiskt riktigt roligt.
Linnea var frisk idag så vi praoade tillsammans och slutade tre. Imorgon är det sista dagen, vet inte om jag ska vara glad eller ledsen ..
Imorgon kväll är de länsläger (?) de ska bli roligt :D
men hare bra nu. puss!





random bilder;)

Det var inte bra!!!

Jaha  så tog vi inte någon medalj i ishockey  på herr sidan.... Jag blir jätte ledsen  vi har bara tagit åtta medaljer och vi ska ta tio men vi hjar typ ingen chans kvar nu... okej fyra guld är inte fel men, hallå  sist i vinter OS tog vi 14 medaljer!!
Jag känner hur  jobbigt det ska vara för Sverige  nu  jag blir bara ledsen....

kram/ en ledsen tjej

Kärleken..

Kärleken tror alla att de ska vara nåt vackert. Men egentligen är de sällan man upplever kärlek som håller livet ut. Till familjen fungerar det ju oftast men till vännerna och förhållandena så är de få som får känna samma känsla för en person hela livet ut. Oftast är det så att den personen man känner något för, inte känner på samma sätt  eller så är det så att någon känner något för dej och du delar inte lika känslor. Ibland är det så att man bara tröttnar på varandra och ibland kan det vara så att en person gör något dumt och inte förtjänar en annan person.
Hur det än är så kan man undra sej varför kärleken skapades om den bara för med sig obehag och konstigheter. Vissa stunder så känns allt perfekt och man kan inte förstå varför kärleken skulle behöva försvinna medan andra dagar så är det allt man skulle vilja!

Men på något sätt borde den vara bra eftersom annars skulle den inte finnas. Tänk allt på jorden som naturen skapat är något bra. Man kan tänka att myggen på somrarna inte skulle finnas, men vad skulle då fåglarna äta? Om inte snön skulle finnas, vars skulle då isbjörnarna bo? Allt har egentligen en bra förklaring, just utom kanske kärleken?
Ibland kan den kännas som ett ihoptrasslat snöre, man måste reda ut alltihopa för att förstå hur allt hänger ihop. Det kanske är de som vi alla borde göra..

Man borde vara rädd om kärleken till sin familj eftersom de kanske är den enda som kommer hålla livet ut, i all evighet och även bortom döden.



 hittade: Ett inlägg som man borde tänka över när man läser!

Min dag kan sammanfattas med ett ord: chill!
Började tio, Linnea var sjuk så fick pallra mej själv till jobbet.
De var -25 så kanske inte det härligaste vädret att vara ute och gå på, men det funkade om man var bra klädd! Såg ut som en köttbulle där jag kom i min utstyrsel. Hur som helst. Fick gå ut med två hundar och sedan hade jag lunch, eftersom jag inte hade någon att prata med och dessutom var det kallt tog bägge promenaderna bara en timma tillsammans.
Efter det hade jag lunch och sedan fick jag faktiskt sluta eftersom det var så kallt och dom inte ville att jag också skulle bli sjuk. Så jag tog bussen in till stan och gick sedan hem och efter det har jag suttit vid datorn och varit med kompisar :) faktiskt riktigt trevligt !
Funderar på att söka sommarjobb där jag praoar, det skulle vara roligare på sommaren eftersom man slipper vara påklädd som en spanjor i Kiruna!

aja, trots mina tappra försök till bra klädsel har jag faktiskt blivit hes i halsen.
hare bra!
Puss/St



Så var det just nu!

Så sitter man på skolan slutade för en kvart sen men ska sjunga snart så då får jag vänta... :) Träffade  några bra killar i dag som kom till skolan och hälsade på eller det var på musikskolan =)  träningen i går gick okej, alla kan inte lyckas jämt men... Nu ska jag gå  och sjunga ses sen bloggen! <3<3





 Vi ses i kväll älskade vän<3<3

Dag 2 avklarad!

Så var dag två på jobbet avklarad, haha! Nä men, de var faktsikt roligt idag. Vi fick lära oss hur man masserade hundar ^^ vi använde linement som luktade i flera timmar efteråt, lukten påminde väldigt mycket om lysterine.. kanske inte de godaste, men de funka :)

Idag hade jag konfa och jag måste faktiskt erkänna en sak.
Innan jag började konfan var jag inte alls pepp, jag trodde att de skulle bli dom tyngsta dagarna i veckan och att jag skulle gruva mej inför varje gång. Men istället har det blivit så att jag nästa längtar till varje gång jag har konfa.. lite konstigt kanske och jag håller med.. men de är faktiskt väldigt roligt som vi haar de :)  det kanske är våran grupp, så ta åt er alla jag går med ;) <3

Nää nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag orkar inte sitta kvar här... o.o

puss och kram /st





min dag

Så har jag varit och praoat, haft träning kommit hem gjort fruktsallad och sitter nu med en stor glassskål framför mej ^^
Min dag var faktsikt ganska rolig och jag fick göra mycket. När man praoar blir de ibland att man mest bara går omkring men jag och Linnea hade sysslor som skulle göras hela tiden :D så de var faktiskt kul
när vi kom dit kom vi lite sent (inte det bästa!) men vi gick lite vilse, så efter många om och men kom vi faktsikt fram till slut.
vi fick börja med att gå ut med hundarna. VI gick tre vändor till samma ställe så efter ett tag var man ganska trött på vägen men de var ju roligt att gå eftersom hundarna var riktigt trevliga!
Efter det hade vi lunch, vi åt och sedan gick vi och gosade med en liten pudel som bara var 4 månader gammal, hur gullig som helst! ^^
När vi gjort det fick vi gå ut och gå med deras tävlingshundar ( de var såna här greyhounds, springarhundar) vi gick med dom i typ en timme.. Sedan borstade vi dom och typ städade lite grann och sedan var dagen slut :)
så de var typ min dag.. hade inte med mej kameran, men någon dag tror jag att jag ska ta med den :) då får ni massa bilder. Och bilderna på mej och hanna har jag inte lagt in på datorn än, så de blir lite gamla bilder...





puss å kram /st



















nu : mamams jkobb

Hej!

Nu sitter jag på mammas jobb, hon är på möte så jag har hela rummet för mig själv ..:)
Det är ganska coolt för hon har två skärmar så jag kan vara inne på en hemsida på ena skärmen och en på den andra och trots detta har jag bara ett tangetbord!! haha! Sen om jag drar musen åt vänster syns den på den andra skärmen ^^ haha ganska lättroad, menmen :)

Jag väntar på att klockan ska bli tio över nio så jag kan börja gå mot busshållplatsen.
Där ska jag träffa Linnea N och sedan ska vi som skrivet åka till bergsbyn där våran första praodag börjar. Spännande!.

Imorse vaknade jag av att min katt kom och bet mej i fötterna, kul morgon! (nååt)
Sedan klädde jag på mej pch gick ner och åt frukost samtidigt som jag såg på hockey
nu kom mamma, tjing /st

saker blir inte alltid som man tänkt sej...

nej de blir det verkligen inte!
idag var jag med hanna m, vi hade jättekul. Vi såg one, three hill (stavning?) lockade håret, pratade och kollade o skolfotokatalogen ^^ efter det skulle jag vara med Fanny. Men klockan halv sex ringde pappa och sa att vi skulle kunna få fara och träna med f-17 så då for vi dit istället. Det var jättekul, men de var ganska jobbigt. vi körde matcher och när man inte spelade skulle man köra armhävningar, situps, plankan och upphopp.

Imorgon far jag klockan tjugo i åtta till tandläkaren, sen går jag till busstationen. Klockan tjugo över nio tar jag bussen till bergsbyn. Där praoar jag resten av dagen ^^  klockan fyra äre träning i bollhallen och sen blire kanske att vara med kompis :D chilldag!!

nu ska jag städa litegrann och duscha..
bilder efter min och hannas dag kommer när jag lagt in dom på datorn, tills dess får ni nöja er med det här:
äsch, nu laggar internet också så de blir ingen bild alls!! :@
puss/st

Nu: Hanna

Halloj!
Dagens planer:
- Hanna Marklund ! :)
- kanske Fanny <3

funderar på att ta med mej kameran, får se hur de blir !
jaa, de var väl allt.
skriver kanske senare, puss :*  /st





Söndag 21/2

Så var helgen snart slut... Vaknade för en timme sen har rensat i några låder. Nu ska jag kolla vad vi har i morgon på skolan sen blite det packa väskan till moster och Lasse med skolböcker i. Måste oxå packa allt som jag ska ha med mig i kväll, vi ska nämlingen vara på skolan och sova några ur klassen:D  Min helg har varit jättebra!!! På fredag så kom jag hem och gjorde inte så mycke, sen åt jag middag lax med vitlöksås och pastan. Sen blev det in till stab träffa brolle!! Efter det var det träning, sen for jag hem gjorde mig klar packade väskan och for till Vendela där Lisa oxå var, vi hade det super kul :D Tack flickor<3<3 I går for jag och mamma på stan behövde  underkläder, men det kom med en massa andra saker oxå :D


Det här fick jag av mammsen :D





Jeanse från Bik bok







tröja från Cubus






två par tights från Cubus


Fick även en behå tack mamma<3<3



Jag köpte




Från Ur och penn  alla saker blev under 100kr







tröja från Bik bok



En shoppar dag är aldrig fel! Nu måste jag göra mig klar men jag tar med datorn till moster och Lasse så jag kan se till att skriva lite och lägga in några fler bilder;)




Puss/ Lundi






VÄRLDENS BÄSTA LÅT, TyyyP!! :D



haha kom på att jag nyss lärt mej hur jag lägger in youtube klipp så jag kunde inte låta bli att slänga in ett ^^
tack ebba förresten som lärde mej! ♥
Låten tycker jag är skitbra !! :D
nu  är de faktiskt hejdå för idag!! :D
puss/ st

KULINLÄGG?!?

Andra inlägget idag!! Wiee!!:D
kom just hem från ebba,  där befann sig också johan appelblad, simon a och elias :)
vi såg film typ,,
nu sitter jag framför TV:n och försöker heja fram Johan, han låg ju långt framme men nu är han ikapp åkt. Två svenskar är i täten nu, hoppas på en dubbel!! :D HEJAA!! :D


JAAAAAAAA!!!
MARCUS ETTA OCH JOHAN TREA!!! WIIIIEEE!!! :D:D


glada OS-pussar, /St♥


jag känner verkligen att ni älskar mina inlägg *hosthost*
ska försöka göra nåt åt saken, men antar att det inte kommer gå nå vidare...

Igår och Idag!

Igår kväll vid åtta kom Frida och Lisa till mej, det var dags för party! :D
Först pratade vi ganska mycket eftersom de var så längesen vi var med varandra sedan hann vi med att se två filmer också. Vi såg Aquamarine och Hocus Pocus. Aquamarine är typ den bästa film jag sett!
Den är både rolig och sorglig och jag grät faktiskt en skvätt också, och de var inte bara jag som gjorde de -eller hur Frida?;)
Imorse vaknade vi kring elva och då packade vi ihop, åt frukost och såg lite TV. Efter det gick vi ut en stund och tog med oss kameran. Som vanlig gjorde jag bort mej och den här gången var det inte lite pinsamt!!
Jag gick bredvid Lisa och kände att jag hade min mobil i mina mjukisbyxor och ovanpå allt ihop hade jag ett par täckbyxor. För att få upp mobilen var jag tvungen stopppa ner handen i mina täckbyxor och medan jag stod där cyklade Erik förbi!! hahaahaha!! de måste ha sett rätt roligt ut. Nu sitter jag här och roar mej med ett HubbaBubba och snart ska jag nog ta fram lite fika.
hare bra
puss /st









nu har jag också hunnit ha papperskrig :]


Hiss och Diss

Fotbolls träning!






Fredag i morgon!


Brolle är i staan!



snön är ändå en rolig sak!

Skolarbetet tar för mycke tid!
Anjas krasch i backen igår!

Var är medaljena i OS???




Om ni har något ni vill vi ska skriva om så skriv en komentar så ska vi se vad vi kan göra ;)


Nu ska jag göra klart för i morgon och allt sånt sen blir det nog sängen, så jag orkar med morgon dagen/kvällen!


Puss/ Lundi




DUSCHEN = MUSIK!

Hej!
har just tagit fram en skitgammal CD-skiva, tagit radion till badrummet, satt i skivan och skruvat upp volymen på MAX!
Världen skönaste dusch blev de kan jag ju lova!
Mamma kom hem från att ha skjutsat Joel och Marcus till bandyn och jag hörde varken att hon kom hem eller att hon skrek.menmen. Skön musik fanns iaf!
Nu sitter jag framför datorn och diggar musik nu också! :)
hare bra!


miss the summer <3





haha och om ni är avundsjuka på bilderna finns dom på google om man letar där ;)

fast den där bilden har jag faktiskt tagit själv :D

NU:träning

Hej!
idag är det den sextonde februari, alltså har det gått en månad sedan jag fyllde år! Grattis på månadsjubelet! haha,
Idag har jag varit på skolan och vi hade fotboll, efter det for jag och simmade och gissa vad som väntar nu? jo träning igen!
på två dagar har jag haft sex träningar, ganska imponerande! :)

aja, hade inte så mycket mer att skriva.. har snart fys och efter det blire plugg så jag har ingen tid att skriva då heller.
Jag känner att den här bloggen börjar bli lite tråkig... inga bilder, bara massa text, och dessutom tråkig text...
måste göra nåt åt det...

slänger in nåra fotbollsbilder, hare!
/st




OS- eftermiddag med skolan!

Joo, ni läste rätt. Nu har vi varit nere på kanal och ätit lunch, nu vänter vi på att vi ska få semlor sen blir det ut i snön och det lagomt gradantalt vädret!! Hoppas vi får en rolig eftermiddag. Puls att mitt lag vinner jag är ju en tävlings människa så ;)




Puss puss/ lundi

Sluta med det där!!!

Ni som inte kan skriva er riktiga namn behöver inte komentera! Ni bevisar bara att ni är fega och dessutom kan ni bli anmälda om ni skriver dumma komentarer!!! Så jag hoppas ni inte gör det för allas bästa!!!

Är på söder nu väntar på att mötet ska börja!!  Sen blir det hem och se tv,dator och pulgga. I morgon ska vi vara ute hela eftermiddagen med skolan det blir nice!! :D

Nu börjar det snart ska dra mig mot sporthallen på Söder.



Tre små söta underbara vänner<3


Pusspuss/ Lundi

05.00

Jo som ni läste inlägget innan så måste vi upp klockan 05.00  och vi kommer hem vid 24.00 Så i morgon blir det ingen som skriver om det inte blir så vi kommer hem tidigare;) Nu sak jag packa klart sen blir det att göra  sig klar för sängen. Jag vill säga Gratis till min syster som blir tolv i dag! Nu får ni  ha det så bra!



Puss på er// Lunid





Haha jadu man kan ju undra vad vi gör!!

SM / LÄNSLÄGER :D

Hej!
Nu har jag fått veta att jag går vidare till nästa läger som är här i Skellefteå. Det är den 26-27 februari.
Enda problemet är att om vi vinner imorgon när vi ska spela SM gruppspel så spelas SM slutspelet  samma dag.
SM slutspelet spelas i Göteborg så det finns ingen chans att jag skulle hinna båda två.
men först och främst måste vi ju vinna imorgon :D

Det blir att gå upp klockan fem imorgon bitti eftersom bussen går klockan sex!!!
Vår första match imorgon spelas klockan tolv, så jag hoppas att ni håller tummarna då ;)

Idag har jag varit på skolan och vi hade fotboll :D

Kvällen är inte så noga planerad, jag kanske ska vara med Linnea och Mimmi, men vi får se eftersom jag måste upp tidigt imorgon.



hah lite önsketänkande angående imorgon ;)
puss/stei

att man förändras så mycket..

Jag kom just på en sak!
Idag på skolan så tittade vi igenom Fias mobils bilder... vi hittade en bild på mej sen i sjuan och jag må då säga att jag har förändrats hur mycket som helst! Ärligt talat såg jag ut som en femåring  (ni som var med vet vilken bild jag snackar om)
De kan man kalla pinsamt!
När jag tittar mej själv i spegeln tycker jag att jag ser ut som jag alltid gjort.. visst ibland har jag haft lite kortare hår och ibland lite längre, men jag har aldrig tänkt på att mitt ansikte förändrats så mycket!
Jag säger bara det, stackars dom som kände mej i sjuan, för man kan verkligen tro att jag var liten ;)
haha, vem vet?
Om ett år till kanske jag tycker att det är pinsamt hur jag såg ut idag?

aja, puss / stei

Om du inte fanns...

Jag måste vara den lyckligaste personen som fick lyckan att träffa dej. Det är inte ofta man möter en sådan förstående, snäll, omtänksam och pålitlig person som du.
Till dej kan man säga allt, man behöver inte vara orolig att du ska säga något vidare och man kan räkna med att du alltid talar om vad du tycker och hjälper en! Det fantastiska med dej är att du alltid finns vid ens sida, vare sej man är glad eller ledsen. Det är du som gör att jag inte faller. Jag vet inte riktigt hur jag skulle klara mej utan dej!
tack för att du finns <3<3<3!

puss
stei

Vinter spelen

Sitter i fotöljen och ser på vinter spelen, det är jättebra! roligt och allt, träningen i dag gick så där fick det som inte det skulle alltid men det är bara att kämpa på!!! Nu blire apelsin och ta det lungt, ladda för lördag då vi åker till krmfors och spela Smgrupp spel så det blir nog bra, sen ska jag vara barn vakt  i helgen oxå till min kusins underbara små söta barn!! :D






I morgon blir det nog en Hissa eller Dissa!!




Puss puss// Lundi


Min går dag!!

I går så skulle vi vara med Girre och Jorre men de var sjuka.... Så jag hade stigit upp tidigt i onödan och bakat den dära kladdkakan till Jorre och Girre helt i onödan. Men jag har ju vendela som egentilgen oxå skulle vara med så vi  åt lunch, såg film, fikade och var ute och gick i två timmar ( vi gick vilse) Haha!! Träning i går på kvällen känndes okej har varit sjuk  länge så jag har inte tränat på väldigt länge..... I dag så är det onsdag ingen träning i kalendern så det blir nog läxa och broarna runt om jag hinner!!! Nu ska jag be ge mig från datorn och så ska jag kolla om Moa och Sofia har kommit :D
Skulle lägga in  bilder från våran fjortiz kväll så gick det inte... Ska se om det går i kväll!


Puzz  på er/ lunid





Haha kakor

nu sitter jag här med världens bästa kompisar :D
vi är hos Linnea, och skrattar för fulla muggar ;D
Utan coca cola,  Linnea hämta cola nuuu!!!!!!!!!!!!
Hahah  asså vi är lite gaggia :P


Puzz/ Tjejerna  :*





Hos Linnea :D

















'


 vilka som var linslusar på discot ;)



Snart dara jag i väg med cykeln

nu ut med hunden sen cykla till Vendel då dra vi i väg till Linnea :D
Sen så blir det träning, möte och kanke kanske bio :D:D


Puss/ Lundi






man kan undra vad vi gjorde... :)









förresten, jag och joel är väl inte sååå lika?:)

Puss/stei

Lite av de efter längtade bilderna :D

Vi var i Övik jag och Vendela i början av året och själ klart besökte vi äventyrsbadet!
Vi  tog en massa bilder  här kommer några av dem!!
Och vi står för hur vi ser ut!!!



















Några av bilderna från övik kommer fler! I morgon blir det bilder från våran fjortiz kväll ;)


Pusspuss/ Lundi

MISS YOU

Hej!
De har gått en dag sen jag lämnade in min mobil på lagning pga att den slog av sig hela tiden och jag saknar den redan!
Jag fick en lånemobil under tiden, men den är ju ingenting i jämförelse!
Hahah kul inlägg, men orka!



Puss/stei


MATCH!!

Hej!
Nu ska snart spelas match mot u-19 på anderstorp och jag är peppad!
Vi ska träna inför futsal SM:et i Kramfors nästa helg.

Idag har jag städat och varit med John.
Jag skriver mer när jag spelat matchen, ska äta nu.
puss/stei

Lundaren

Förlåt att bilderna inte ha kommit än ska göra det så  fort jag får chansen, men  nu ska jag sova så bilderna ska jag  nog se till att lägga ut i morgon! Går kvällen blev lyckad hade det jättetrevligt med tjejerna!!!
Nu sängen Pusspuss// Lund




IGÅR :D:D:D

Dagen igår var typ den roligaste i hela mitt liv. Eller okej, nu överdrev jag kanske lite. Men den var verkligen helt underbar! Efter att jag varit på min träning kom Fridas pappa och hämtade mej. Han frågade om Hanna Marklund också vill ha skjuts hem till sig. Hon tackade ja och hoppade in i bilen. När vi åkt en bit så tog Frida på mej en ögonbindel. Förvirrad försökte jag förstå vad som var pågång. Efter vi kört ett tag stannade bilen och jag var tvungen att stiga ur. Jag hörde hur en dörr öppnades och sedan möttes jag av massa trappor. Eftersom jag hade ögonbindel gick det inte alls bra att gå uppför dom. Väl uppe fick jag ta av mej bindeln och då möttes jag av ett skrik: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN I EFTERSKOTT! Jag fick se Linnea och Emelie komma springande fram mot mej.  Sedan var festen igång. Klockan sju kom Mimmi med våra pizzor och resten av kvällen hade vi roligt och stojjade på :D Vi körde bl.a. våghals 2, ett jätteroligt spel där man ska välja sanning eller konsekvens och sedan göra det som står på kortet. De blev också en hel del prat och skratt, som man kanske ser på vissa av bilderna ;)


bålen var jättegod tills en viss person lade ner godisar i den, inte en sådan lyckad kombinaton! :)


hahaha snygg emelie ;)






Riktiga nördar xD :D


pusss! /stei

Hon kommer att bli så lurad

Nu är nästan allt packat för i kväll, vi har lurat vendela att vi sak till Dallas  i kväll men vi ska egentligen  göra en "fest" för henne :D temat blir 80 tal bilder får ni vid senare till fälle ;)   Nu sak jag packa klart och sen så blir  det att  fara på ett tag :D



Inlägget som vendela gjorde i  går måste ni verkligen tänka på!!!!






Puzzpuzz/ Fialotta

 

 

 


ETT LIV

I ett liv så finns alla ingredienser med, sorg, glädje, kärlek, vänskap, hat och önskningar.
En person som du hatar kan du börja gilla, en person som du älskar kan du börja hata. Det är de som gör livet så oförutbestämt. Man måste leva för att få se hur de slutar. Det är därför man aldrig ska sluta leva, tänk att inte få veta hur livet kanske skulle ha slutat. Ibland känns livet hårt, men det är också en ingrediens som borde finnas med. Om den inte gör det vore det konstigt. Ingen är så älskad att den inte någon gång för uppleva problem. Men ingen kan inte heller vara så hatad att den inte någon gång får känna glädje, kärlek och vänskap. Alla förtjänar ett liv som borde vara perfekt, men vi alla vet att det inte finns sådana liv. Det är därför man ska vara nöjd med det man har och leva ut. Säga till alla sina kompisar att man älskar dom, för imorgon kan de vara försent.


tack för mej!
puss


only two days left now<3

Hej!
Klockan kvart i sju ska jag och Frida ge oss av till Söder och roa oss litegrann. De kan behövas efter en sådan här dag..
Jag vaknade av att min katt kom och bet mej (som vanligt) , sedan teg jag upp, åt frukost, klädde på mej, for till skolan.
När jag kom till skolan var jag i allra sista stunden, men jag hann trots allt. Dagen visade sej bara med matta, trots att det stod NO på schemat, medan jag suckade förklarade vår SOlärare Gunnar att våran Matte och No lärare var sjuk så vi skulle ha Matte istället för NO.... :S
Aja, efter lektionen hade vi slöjd å dit traskade jag glatt eftersom vi inte skulle ha någon lärare utan bara få göra vad vi ville (trodde vi) men när vi kom dit visade det sej att vi fått en vikarie i allra sista stund, så då blev det att jobba hårt trots allt. Men för det mesta gick de bra. Efter detta så var det dags för lunch å sedan så var resten av dagen helt okej.
Imorse så sa Joel att idag vid lunch skulle det bara vara halva veckan kvar. Å nu ikväll äre bara två skoldagar kvar och sedan äre helg !! :D:D Dessutom längtar jag JÄTTEMYCKET till Fredag eftersom då ska jag vara med Frida och Linnea, vi ska äta på dallas och sedan sova över hos Linnea. Det kommer bli skitroligt!!
ett långt inlägg fick ni idag.. konstigt eftersom jag egentligen inte är så glad...
aja, hare bra, puss
//Steinwalll

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

KUL INLÄGG (NÅÅTTT)

Hej

happy face?:)

oj vad längesen de var<3<3

haha coolish :)


fin kvalla ;)

ointressant inlägg, orka inte..

Hemma är nog bäst!?!

Ja som ni vet har jag varit i hemavan:D Saknade att skriva och att ha vendela vi min sid<3<3 Jag hade det i alla fall bra i hemavan, kallt men bra sälskap<3<3 :* Sista natten var bäst fram till Mona min konfa ledare tog min mobil:( Aja, hoppas ni inte saknat mig! haha, nu sak jag vara lite social med linnea ett tag<3 Sen blire nog att vara social med killarna ;)

Tack för lunchen i dag Sofia<3:*

jag tog en bild i hemavan, förlåt<3


hare bäst puzz i puzz// Lundholm


Linnea hälsar :D




you are home!

Hej!
Idag har jag varit på skolan och sedan hade vi idrott (simning) så vi for upp på edda och simmade där och sedan utmanade vi killarna på en dykartävling (mimmi, linnea N och jag) en gång vann vi och en gång vann killarna..
Sedan har vi prov imorgon, svenska prov så hela kvällen har typ gått åt till att plugga, eller plugga jag har försökt iaf ;)
Ikväll har jag också pratat med frida och HON HAR KOMMIT HEM NU :D så imorgon får jag sällskap till skolan :)

aja, har inte mer att skriva
puss
/steinwall

bild får ni nån annan gång, orkar inte :] :$

RSS 2.0