Match på söndag om jag kan spela:D

På söndag ska vi möta P 96 på konstgräset:) Längtar hoppas bara jag kan spela! Var tvungen kliva av idrotten...... nu ska vi ha So i en timme sen blir det lite mat på skolan, efter det så blir det lite plugg  coh vänta på pappa som kommer typ fem för vi ska vara på isstadion kvart över fem och matchen börjar sju! jaja det blir säkert bra:D


hare bra!

Puzzz// fotbollskompis

Hemma igen men hon är borta.........

Jag kom hem i måndags har haft så himla mycke att göra att jag inte haft tid till något annat en plugg och fotbollsträning! Men nu är fotbolls kompis ett i Turkiet.. Hoppas hon få ha det bra men jag saknar henne som FAN!  Fattar verkligen hur hennes vecka måste ha varit utan lilla mig!!! Saknar dig vännen min!<3
Vi har match nu på Söndag måt Bodå vi måste vinna!!!  Undra nu hur det blir m,ed matchen mot Bjurfors om det lämmnar WO eller inte...
Men ni får ha det bäst!!

Puzzz/ fotbollskompis

Nu åker vi!

Jaha så var allt i resväskan och man börjar bli lite nervös..!! Hoppas ni får en bra vecka här i Sverige i veckan! Hoppas fotbollskompis ett håller i uppdaterade i veckan vet inte vad det finns för möjligheter i Cypern till att göra det.

Puzz på er alla/// Fotbollskompisar

 

 Hittade en ur gammal bild från våran fotbolls avsluting 2005 då var vi inte  gammla vi var typ elva eller tio;)


Snart är det dags!

Hej alla glada! :)
Snart är det dags att åka till Turkiet! :) det känns jättespännande, särskilt när inte mamma eller pappa ska följa med.
Idag har jag varit på skolan, spelat foboll, simmat och nu på kvällen har jag tittat på TV.
Imorgon blir det att spela match och köpa present till pappa och Joel och sen ska jag nog köpa lite saker till Turkiet med Karro :)

Hare bra så länge :)

Puzzpuzz// Fotbollskompis



Foto:jag

Förskyld....

Jag hatar att vara förskyld, får du får man inte träna, man blir trött jag vad blir man inte.... Nu ska jag i alla fall göra en pack öista på grejor jag ska ha med mig till Cypern sen blir det nog sängen om jag ska kunna vara frisk till i helgen och till Måndag! Hoppas alla ni andra mår bra i alla fall!





Våran efter rätt till valborgs:P

Puzzz// Fotbollskompisar

I dag ser dagen ut så här för mig!!

Nu sitter jag på skolan och har tråkigt vi börjar om en kvart. Idrotten i dag är brännbollsvarjanter:P typ kul än då, fast på fredag är det fotboll och de är mycke roligare:D Jag tror vi har arbete nu första lektionen! I dag efter skolan ska jag följa Emelie hem till Piteå! Det kommer blir kul, nu så ska jag ut i bloggvärden och läsa en massa bloggar! Hare bra!!

Puzz/// Frida

typ snart klart med allt!

Nu är jag snart klart med allt jag ska göra innan vi åker till Cypern! Nu i dag är det bara sex dagar kvar. Jag längtar. Nu ska vi snart ha språk och då kommer jag att få ännu mer att göra så då är jag inte klar än.... Men nu ska jag gå upp till klassrummet och ha spanska.


hare bra!!

 

Puzzzz/ fotbollskompis

 

 


RSS 2.0