Jipiee!

Hej allihopa :)
Idag har vi som skrivet spelat DM final i Robertsfors :D
Ganska mycket regn dagen till ära, men det funkade finfint. Matchen spelades på konstgräs och vi skulle möta Sandvik, ett bra lag som vi förlorat mot en gång innan...
Men idag kände vi att det var vår tur att vinna!
Så domaren blåste igång matchen och vi kom inte igång som vi kan, så efter ett tag gör Sandvik 1-0! Men vi deppade inte ihop för det utan vi tuffade på och snart stod det även 1-1! Nästan direkt efter så blev det 2-1! Sedan blåste domaren av matchen. Vi gick in i vårat omklädningsrum för att slippa stå ute i regnet, där snackade vi lite taktik och sedan skulle andra halvlek spelas.
Vi började ganska bra denna halvlek, var med och hade några vassa chanser men inget hände. Så efter en stund lyckades vi tillslut få in bollen på en hörna där en från Sandvik råkade skicka in bollen i fel mål. 3-1 alltså.
Sedan gjorde Sandvik ett mål till, men vi lyckades hålla undan och vi kunde vinna!! :D

En rolig match i regnet kan man säga! ;)
Såå.. imorgon blir det att jobba på matfesten, i hoppborgarna. Hoppas man kanske hinner ta sig ett hopp då och då ;)

Efter finalen så hoppade jag studsmatta, busade med Ellie, klippte Blunders och Melodies naglar och tog det lugnt.
Det där med att klippa naglar gick bra med Melodie, men Blunder ville bara springa iväg! Så vi fick hålla fast honom hårt och tvärklippa naglarna på honbom ;)

Melodie :) bilden är tagen med mobil...

Blunder :) mobil...