K-L-A-N-T

Rekord!
Så har man tagit nytt sekighets rekord från att ta sej till Kanal till Östragrubbgatan fem. Detta tog 45 minuter trots att jag fick skjuts till stan. Inte snabbt! Nu kan man säkert tro att de var för att jag hade en tung väska, och visst hade jag det men det var inte därför det tog så himla lång tid. Varför då ?

Jo, de hela började med att idag på NO:n så skulle man springa i trappor (ni hörde rätt) och jag satte fart uppåt, och det gick bra. Och på vägen ner gick det också bra. Sedan skulle man springa igen och uppåt gick de bra igen, men neråt så vrickade jag foten. När jag kom ner i korridoren igen la jag mig på golvet och börja ropa: AJ MIN FOT!! Linnea som också satt på golvet frågade vad som hänt och när jag berättat klart tog hon tag i foten som jag hade ont i och tryckte och det ledde till att jag skrek ännu mera. Jenny stod bredvid och skämdes över att jag skrek :) Så resten av dagen kunde jag inte gå så bra. Så Linnea fick bära mig på ryggen uppför trapporna när vi skulle ha matte (A)
Nu ska jag försöka ta mej till bollhallen på Edda om jag ens kan cykla, vi får se. Men foten känns lite bättre nu iallafall :)
Sammanfattat kan man säga : KLANT VENDELA!

Ha de bra, pussåkram
/veakaka


så här ser de alltid ut när jag kommer hem, hon ligger i fönstret och tittar på fåglar utanför :)

Kommentarer
Postat av: moa

men vendela då, du är en riktig klant :$

2010-01-25 @ 14:58:31
Postat av: sossee

tjena, haha skickligt att stuka foten, hoppas de blir bättre :)

2010-01-25 @ 14:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0